2009-01-26 16:00:14• hírek • www.ma.hu

Éjjel-nappal hívogatták a rajongók

Nem voltak könnyű napjai a Megasztár nyertesének - Király Viktornak éjjel-nappal csörgött a telefonja! A rajongók hívogatták...

Kénytelen volt számot cserélni Király Viktor, miután lassan már pihenni sem hagyta az állandó telefoncsörgés. Az énekes mobilszámát régi ismerősök árulták el, akik szórakozóhelyeken azzal dicsekedtek a lányoknak, hogy ismerik Viktort.

A megasztár szerint ezek az emberek csak futó ismerősök voltak, s mérges, amiért nekik köszönheti a dolgot. Viktor elmondta, persze, szívesen eltársalgott néhány rajongóval, de sajnos nincs annyi ideje, hogy mindenkivel beszélgessen - idézi Király Viktor Blikknek adott nyilatkozatát a ma.hu.

A Megasztár 4. győztese nemcsak telefonszámot változtatott, hanem otthont is - A közelmúltban beköltözhetett abba a budapesti luxuslakásba, melyet nyereményül kapott és egy évig használhatja minden szolgáltatásával együtt.

Viktor nemrég elárulta, legszívesebben megvásárolná a csodaszép Duna-parti ingatlant, annak ára azonban igen borsos, hatvanegymillió forint. A megasztár úgy véli, ennyit egész biztosan nem gyűjthet össze egy év alatt, de reménykedik abban, hogy a tulajdonossal akár köthet valamilyen megállapodást, hogy továbbra is ott lakhasson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: